Huisbezoek plus

De laatste nieuwe...

Huisbezoek plus+

Mondeling advies voor woningen of tuinen

+ schriftelijk verslag

+ uitgebreid moodboard

WAZ DATTE?

In een huisbezoek plus+ kom ik, styliste Ellen, bij je langs gedurende 2 à 3 uren. In die tijd bespreken we één of meerdere ruimtes in je huis of de tuin. Je hoeft geen notities of foto's te maken van wat ik vertel en toon op foto's en stalen, want enkele dagen na het bezoek ontvang je van mij een PDF-bestand met daarin een samenvatting van je huisbezoek in woord en beeld. En dat is niet alles, want je krijgt er ook een uitgebreid moodboard bij! Dat moodboard geeft je een visueel overzicht van de stijl en sfeer, je kleurenschema (met kleurcodes!) en de meubels, verlichting en decoratie die we bespraken mét winkelvermelding of mogelijke planten en bomen als het om de tuin gaat! Daarna ga je zelf aan de slag met de info en kan je meteen gaan shoppen ;-) 


Het huisbezoek plus+ is het nieuwe zusje van het traditionele huisbezoek. In deze plus+ versie gaan we wat losser om met de voorziene tijd en staat de limiet op 3 uren i.p.v. 2. En uiteraard heb je het voordeel dat je zelf niets hoeft te noteren en je dus volledig op het gesprek kan focussen.


Je hoeft zelf niks voor te bereiden voor een huisbezoek plus+! Een grondplan van de woning (interieur) of perceelplan (tuin) kan handig zijn, maar is geen must. Het enige wat we nodig hebben, is een propere, lichte plek met een tafel en twee stoelen ;-) 

Nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal kan...

Is da wel iet voor mij?

Da's zeker datte! Want je hebt alle voordelen van een huisbezoek en je hoeft niks te noteren. Geen schrik dus dat je iets vergeet op te schrijven, gene paniek dat je geen pen vindt of dat het papier op is of de laptop plat.

Daarnaast staat de limiet hier op 3 uren, waardoor we nog meer puntjes op de ie's kunnen zetten!


Ideaal voor:

  • luieriken en mensen die geen pen of potlood hebben
  • wie zeker niets wil vergeten en een volledige neerslag wil van het hele bezoek
  • mensen die het totaalplaatje moeilijk kunnen visualiseren
  • wie niet op een minuutje wil kijken en de optie wil openhouden nog wat extra ruimtes te bespreken
  • wie z'n partner een heel schoon cadeau wil geven
  • na het bezoek meteen gericht te gaan shoppen 
  • een duidelijk visueel én schriftelijk overzicht te hebben dat je op pc kan bewaren
  • een plan van aanpak te hebben voor de tuin met een plantenlijst
  • nog zoveel meer...

Let's talk money...

Een huisbezoek plus+ van 2 à 3 uur bij jouw thuis kost je €495. Dat is inclusief btw, maar zonder verplaatsingskost. Hiervoor reken ik ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem en buurgemeenten Aarschot, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest, Tessenderlo, Laakdal en Herselt. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.


Je ontvangt enkele dagen tot 2 weken later je neerslag + 1 moodboard als PDF in je mailbox. De neerslag omvat alles wat we bespraken. Het moodboard is één algemeen moodboard met een stijl die je in je hele huis of tuin kan doortrekken. Je ontvangt geen aparte moodboards per besproken kamer.


Je betaalt €100 voorschot via overschrijving bij boeking van je afspraak, €200 tijdens de afspraak zelf via bank app of gepast cash en de rest via overschrijving na ontvangst van de PDF. Wie z'n afspraak volledig annuleert of minder dan 48h voordien verzet, verliest dit voorschot.


Friends get benefits... Als je iemand uit je buurt kan overtuigen op dezelfde dag een huisbezoek (plus+) te laten doorgaan, mogen jullie de verplaatsingskosten splitten! Je bespreekt het eerst met je vriend, spreekt af wie voormiddag en wie namiddag aan de beurt komt en welke dagen jullie passen. Pas daarna neem je met mij contact op en check je de kost.