Ikea-hack

Lookalike maatwerk...

Ikea-hack

Digitaal advies voor kastenwand

+ schriftelijk verslag

+ tekeningen

WAZ DATTE?

Een ikea-hack is een (gedeeltelijk) online formule, enkel gericht op "inbouw" wanden, of dat is toch de look waar we voor gaan ;-) Een kastenwand met Ikea + DIY die eruit ziet als maatwerk, maar aan een fractie van de prijs. De formule start met een intakegesprek bij mij in Scherpenheuvel of via mail, telefoon of videocall. Enige tijd later ontvang je een PDF-pakketje per mail. Dat omvat een schriftelijke neerslag met tips én een complete schoppinglijst van A tot Z van zowel de Ikea producten als de nodige DIY. Daarnaast ontvang je 1 schets (vooraanzicht) van de wand + dezelfde wand met styling erbij getekend voor een realistischer beeld.


Na boeking kom je bij mij langs voor het intakegesprek of krijg je enkele opdrachten toegestuurd zoals het beoordelen van voorbeeldfoto's en invullen van vragenlijsten om je smaak, noden en wensen te ontdekken. Je bezorgt het mij, styliste Ellen, terug per mail samen met een plan met daarop alle afmetingen van de wand(en).


Na ontvangst van je huiswerk ga ik aan het puzzelen om tot 1 eindontwerp te komen, waarin je wensen het best naar voor komen, binnen de berperkingen van Ikea. Uiteraard heeft een Ikea-hack meer beperkingen dan maatwerk, maar je zit dan ook in een heel andere prijsklasse. Een maatwerkwand betaal je al gauw €1.500 per lopende meter. Met een Ikea-hack mag er een nulletje weg per lopende meter!

Nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal kan...

Is da wel iet voor mij?

Zeker weten, want wauw, wat kan je hier veel geld mee besparen! Maatwerk is mooi en tof, maar niet voor iedereen. Ikea heeft prima vervangers voor wie weet waar te zoeken en hoe ze te combineren. Daar kan ik je bij helpen. Mijn eigen huis staat ook vol Ikea, van de living tot de slaapkamers en alles daar tussen.


Ideaal voor:

  • wie een werkplek wil integreren in de woonkamer
  • een speelhoekje te verwerken in de woonkamer met véél opbergruimte
  • mensen die het totaalplaatje moeilijk kunnen visualiseren
  • wie met een beperkt budget een maatwerk-look wil namaken
  • een kinderkamer die echt tijdloos is en kan meegroeien
  • wie door het Zweedse Ikea-bos de bomen niet meer ziet
  • gericht te gaan shoppen bij Ikea met complete lijst van A tot Z
  • een duidelijk visueel én schriftelijk overzicht te hebben dat je op pc kan bewaren
  • een prima ondersteuning voor wie wel wat handig is
  • nog zoveel meer...

Let's talk money...

Een Ikea-hack kost je €400. Dat is inclusief btw en voor een rechte wand van max. 4m lang en 2.6m hoog. Afwijkende afmetingen en vormen vraag je vrijblijvend na.


Na je intakegesprek kan de oplevering nog enkele weken tot maanden duren, afhankelijk van de drukte. Je krijgt hiervan een richtdatum bij je gesprek, maar hiervan kan in de praktijk afgeweken worden. Je ontvangt je neerslag + 1 kastenplan + 1 gestylede schets als PDF in je mailbox


Je betaalt €120 voorschot via overschrijving bij boeking van je afspraak en de rest na ontvangst van de PDF. Je online pack annuleren is niet meer mogelijk na betaling van je voorschot. Je zal dus steeds het volledige bedrag moeten betalen, ook als je geen medewerking meer verleent en bijgevolg geen pack ontvangt.


More is less... Bestel je meerdere wanden binnen dezelfde ruimte, dan krijg je een pack-prijs op je hack-prijs ;-) De korting is afhankelijk van de grootte en aard van de opdracht. Mail me vrijblijvend voor een offerte.

vooraanzicht tv-wand
vooraanzicht bureaukast
VA kastenwand
VA keuken
kastenwand styling
kastenwand (leeg)
3D-schets woonkame.r
wand 4 wit
wand 3 leeg
ontwerp 1 leeg
tv-wand