Interieurpakket

INTERIEURPAKKET

Alles start met een intake-gesprek met de styliste. Tijdens deze kennismaking wordt op zoek gegaan naar je wensen, noden en stijl voor één bepaalde kamer. Dit gebeurt aan de hand van vragen, een open gesprek, je bouwplan, het bekijken van stalen, kleurenwaaier en de stijlgids. Deze gids bevat 10 hedendaagse, maar zeer uiteenlopende stijlen en biedt visuele ondersteuning.


Na afloop van dit gesprek gaat de styliste aan de slag met de verzamelde informatie. Enige tijd later ontvang je per post een pakket, waarmee je zelf aan de slag kan. Dit pakket omvat:


- een handgetekende 3D-schets met een overzicht van de kamer
- een shoppinglijst
- een moodboard

- verfstalen van de gekozen kleuren
- behang -en andere stalen (indien van toepassing)
- een schriftelijke neerslag met tips inzake werkwijze, materialen, styling, enz.


Dit interieurpakket is ideaal voor iedereen die zeer gericht advies op maat wilt, met een maximum aan begeleiding en ondersteuning, maar toch de uitvoering op zich wilt nemen.

Een interieurpakket kan zowel bij een nieuwbouw, renovatieproject alsook een kleine opfrissing van een kamer. 


Een interieurpakket kost je €800, incl. btw, exclusief verplaatsing (vraag deze na via het contactformulier). Deze prijs is per kamer. Bij open ruimtes, bvb. eetkamer met salon en keuken of uitzonderlijk grote ruimtes, bvb. een vergaderlokaal, kan deze prijs afwijken. Vraag dit na via het contactformulier. Indien je geen bouwplan hebt, worden extra kosten aangerekend voor de opmeting van de kamer. Dit mag je ook zelf doen en een zelfgetekend plan van de kamer bezorgen.

kinderkamer 3D
moodboard kinderkamer
kinderkamer uitvoering
moodboard woonruimte
uitvoering moodboard