Korte sessie

Bij de styliste op bezoek...

Korte sessie

Mondeling advies voor woningen of tuinen

WAZ DATTE?

In een korte sessie kom jij bij mij langs in Scherpenheuvel. Je betaalt voor minimaal een half uur, maar kan zo lang blijven als je wil, binnen de openingsuren ;-) In die tijd bespreken we mondeling één of meerdere ruimtes in je huis of tuin. Je mag zelf notities maken van wat ik vertel en foto's van de stalen en voorbeelden die ik toon.


Zo'n sessie is ideaal voor wie bvb. enkel kleuradvies wil, als extra opvolgsessie na een huisbezoek of als tweede opinie van je bouwplan.


Je brengt een grondplan of perceelplan mee op papier. Dit mag ook een zelfgemaakte schets met afmetingen zijn. Je zorgt ook voor overzichtsfoto's vanuit verschillende hoeken en detailfotos. Dit mag op smartphone, tablet, laptop... Eventueel kan je ook overschotjes van je vloer, behang, verf enz. meebrengen, tenminste als je die wilt behouden. In deze formule zorg ik zelf voor de propere, lichte plek met een tafel en twee of drie stoelen ;-) Je kids blijven bij voorkeur thuis of check even met mij of het past of niet.

Nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal kan...

Is da wel iet voor mij?

Natuurlijk wel! Zo'n korte sessie kost je niet veel geld en kan doorgaans op veel kortere termijn ingepland worden.

Je kiest zelf of je maar een half uur blijft of langer. Geen verspilde tijd dus.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je huis er als een puinhoop bij ligt, want ik kom niet bij je langs.


Ideaal voor:

  • wie wil besparen op verplaatsingskosten
  • wie slechts enkele vragen wil bespreken
  • een kleuradvies voor het hele huis of een stukje ervan
  • nieuwsgierigen die mijn huis eens in het echt willen zien (en zo kunnen zien dat het hier ook bij lange nog niet klaar is of perfect)
  • wie aan het begin van een (ver)bouwproject staat en een tweede opinie wil over het bouwplan (of het plan van aanpak)
  • wie bestaande borders in z'n tuin anders wil beplanten en inspiratie wil
  • wie z'n eigen ideeën eens wil aftoetsen alvorens ze uit te voeren
  • nog héél veel meer...

Let's talk money...

Een korte sessie bij mij in Scherpenheuvel kost je €40 per begonnen half uur. Dat is inclusief btw. Je kiest zelf hoelang de sessie loopt. Je wordt elk half uur gewaarschuwd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan ;-) 


Je betaalt geen voorschot. Tijdens de afspraak zelf betaal je via bank app of gepast cash. Wie z'n afspraak volledig annuleert of minder dan 48h voordien verzet, krijgt een factuur met schadevergoeding van €40 toegestuurd.