Online pack

Een digitaal huisbezoek...

Online pack

Digitaal advies voor woningen of tuinen

+ schriftelijk verslag

+ uitgebreid moodboard

WAZ DATTE?

Bij een online pack verloopt alle communicatie via mail, telefoon of videocall. Het is vergelijkbaar met een huisbezoek plus+, maar zonder elkaar te ontmoeten. Het pack bevat net als het huisbezoek plus+ een schriftelijke neerslag en een uitgebreid moodboard. De schriftelijke neerslag is een advies over de indeling van de ruimte (interieur of tuin), materialen en kleuren, stijl en sfeer, mogelijke meubels en decoratie, planten (kamerplanten of tuinbeplanting), enz. Het moodboard is de visuele ondersteuning hiervan.


Na boeking krijg je enkele opdrachten toegestuurd zoals het beoordelen van voorbeeldfoto's en invullen van vragenlijsten om je smaak te ontdekken. Je bezorgt het mij, styliste Ellen, terug per mail samen met een grondplan en foto's van de te behandelen ruimte. Dit kan de voortuin zijn, of de achtertuin, of samenhorende kamers in huis. Een open leefruimte met salon, eetkamer en speelhoekje behoren dus tot dezelfde ruimte. Een apart bureau dan weer niet. Bij twijfel, contacteer me dan vrijblijvend.


Na ontvangst van je huiswerk bundel ik mijn bevindingen. Deze toets ik met jou af in een telefoon -of videogesprek. Deze fases vervangen het huisbezoek ter plaatse. Achteraf ontvang je je digitaal dossier. Hierin zal tevens een grondplan schets zitten om de indeling weer te geven.

Nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal kan...

Is da wel iet voor mij?

Ab-so-luut! Want je hebt de voordelen van een huisbezoek, maar hoeft niks te noteren. Daarnaast hoef je mij niet te ontvangen en je hoeft je ook zelf niet te verplaatsen. Eenvoudiger kan haast niet!

Toch krijg je ook in dit pack een schriftelijk en visueel overzicht van je kamer, voor -of achtertuin.


Ideaal voor:

  • wie toch een totaalpack wil, maar verplaatsingskosten wil sparen
  • wie zeker niets wil vergeten en een volledige neerslag wil van hoe de ruimte aan te pakken
  • mensen die het totaalplaatje moeilijk kunnen visualiseren
  • wie een grondplan schets wil om de indeling van de ruimte te zien
  • wie z'n partner een heel schoon cadeau wil geven
  • gericht te gaan shoppen 
  • een duidelijk visueel én schriftelijk overzicht te hebben dat je op pc kan bewaren
  • een plan van aanpak te hebben voor de tuin met een plantenlijst
  • nog zoveel meer...

Let's talk money...

Een online pack kost je €400. Dat is inclusief btw.


Een pack kan enkele dagen tot weken in beslag nemen, afhankelijk van de drukte. Je krijgt een richtdatum bij je boeking, maar hiervan kan in de praktijk afgeweken worden. Je ontvangt je neerslag + 1 moodboard als PDF in je mailbox


Je betaalt €120 voorschot via overschrijving bij boeking van je afspraak en de rest na ontvangst van de PDF. Je online pack annuleren is niet meer mogelijk na betaling van je voorschot. Je zal dus steeds het volledige bedrag moeten betalen, ook als je geen medewerking meer verleent en bijgevolg geen pack ontvangt.


More is less... Bestel je meteen een extra pack bij voor een andere ruimte, dan krijg je een pack-prijs op je pack ;-) De korting is afhankelijk van de grootte en aard van de opdracht. Mail me vrijblijvend voor een offerte.