Style mijn kamer

Een echte voor-en-na...

Style mijn kamer

Styling van een kamer of terras

+ vooraf bespreking

+ moodboard met bespreking

WAZ DATTE?

In een styling kom ik langs voor een verkenningsgesprek. Daarin vertel je wat je wensen zijn voor een (deel van een) kamer of terras. We bespreken hierbij enkel decoratieve items zoals bloempotten en planten, kussens, kandelaars, beeldjes, kleine tapijten, lampjes, bijzettafels enz. Grote meubelstukken zoals kasten komen hier niet aan bod. Vergelijk dit niet met een huisbezoek waarin je tips krijgt voor de volledige kamer. Een styling gaat om kleine, decoratieve items.


Nadien maak ik een moodboard van de sfeer die je wil bereiken. Dit bespreken we telefonisch, per mail of videocall. We bekijken je budget voor de aankopen en checken de haalbaarheid. Met jouw OK ga ik shoppen in de stijl en prijsklasse van het moodboard. In de laatste fase kom ik langs en geef alle items zelf een plekje. Ideaal voor wie perfecte Instagram plaatjes wil maken!


Een voorbeeld: je wil de kinderkamer aanpakken. Je hebt al meubels, maar het is een saaie boel. Ik kom bij je langs en we bespreken welke stijl of thema je wil bereiken, bvb. een kleuterkamer in dino-thema. Ik maak een moodboard dat we met je budget bespreken. Daarna ga ik shoppen en kom alles zelf in de kamer plaatsen. Instant dino-kamer en stralende kids ;-)


Of: je hebt geen budget voor een nieuwe salon en eetkamer, maar wil toch wat meer gezelligheid. Je roept mijn hulp in en volgens je budget ga ik decoratie kopen die je living meteen opfleurt.


Wil je ook grotere items - zoals zetel, stoelen, tafel, enz. - aankopen of vervangen met mijn hulp, dan kunnen we samen gaan shoppen! Deze dienst vind je terug in de shop.

Nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal kan...

Is da wel iet voor mij?

Jazeker datte! Als styliste weet ik vaak betere deals te scoren, waardoor jij meer waar krijgt voor je geld. Je betaalt wel voor mijn diensten, maar bespaart op de goederen, doordat je zelf niet moet rondrijden, geen kostbare tijd moet verliezen en ik meer kan aankopen met je budget dan jij zelf zou kunnen. Daarnaast verwerk ik er graag unieke DIY's in ;-)


Een styling is ideaal voor:

  • wie geen verstand heeft van decoratie combineren
  • drukbezette personen die geen tijd willen verliezen
  • iedereen die shoppen haat of de hele dag de baan op zijn
  • meer waar voor je geld te krijgen wat shopbudget betreft
  • wie Instagram waardige kamers of hoekjes in huis wil
  • wie miskopen wil vermijden
  • dat echte voor-en-na gevoel van op tv en in de boekskes zelf te ervaren en ermee te stoefen ;-)
  • net iets uniekere hoekjes of kamers in huis te krijgen, maar toch in je eigen stijl 
  • wie met een beperkt budget een maximaal resultaat wil

Let's talk money...

Een styling met 2 bezoeken aan huis, moodboard en shopping kost je €280. Dat is inclusief btw, maar zonder 2x verplaatsingskost. Hiervoor reken ik ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug (2x) voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem en buurgemeenten Aarschot, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest, Tessenderlo, Laakdal en Herselt. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.


Let wel, de aankopen zelf zijn hier nog niet bij inbegrepen! Hiervoor dien je een minimum van €250 te voorzien. Je vooropgestelde bedrag bespreken we samen en tellen we op bij de kost van mijn diensten. Dat totaalbedrag wordt in een factuur omgezet en betaal je in 3 delen aan mij. 


Je betaalt €100 voorschot via overschrijving bij boeking. Na bespreking van het moodboard betaal je het voorziene aankoopbedrag. Tijdens de styling betaal je de rest via bank app of gepast cash. Wie z'n afspraak volledig annuleert of minder dan 48h voordien verzet, verliest het voorschot.


More is less... Wil je meteen meerdere kamers aanpakken, krijg je een pack korting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van de aard en grootte van je project. Vraag dit vrijblijvend na.


Friends get benefits... Als je iemand uit je buurt kan overtuigen op dezelfde dag een bezoek te laten doorgaan, mogen jullie de verplaatsingskosten splitten! Je bespreekt het eerst met je vriend, spreekt af wie voormiddag en wie namiddag aan de beurt komt en welke dagen jullie passen. Pas daarna neem je met mij contact op en check je de kost.

voor styling
voor styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
voor styling
voor styling
na styling + samen shoppen
na styling + samen shoppen
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling
na styling