Traject inrichten

Hoe werkt het?

Traject inrichten bij Ellen en bij jou

Een traject inrichten is ideaal voor wie het interieur van de hele woning wil aanpakken, bvb. na een verhuis. Het type ondersteuning dat je krijgt is afgestemd op jouw persoonlijke noden en wordt verspreid over een langere periode van een half jaar tot een jaar. Binnen de looptijd zit je meerdere keren samen met styliste Ellen om je project te evalueren en ook tussentijds kan je met dringende vragen bij haar terecht. Zo maak je stap voor stap van je huis, je thuis.


Een trajectbegeleiding gaat veel verder dan enkel mondeling advies zoals een huisbezoek of adviessessie. In een (vrijblijvend) intakegesprek ontvangt Ellen je thuis om je plannen en wensen te bespreken. Samen bekijken jullie de haalbaarheid hiervan. Wanneer je beslist het traject aan te gaan met Ellen voor 6 tot 12 maanden, zie je elkaar vanaf de startdatum 6 keer: 2 keer bij jou en 4 keer bij Ellen. In samenspraak kan hiervan afgeweken worden om aan de actuele noden van het traject te voldoen. Tussen de fysieke afspraken door mag je ook wekelijks je dringende vragen of opmerkingen bundelen in een e-mail.


De inrichting van je huis is complexer dan je denkt als je er een functioneel én stijlvol geheel van wil maken. Ellen kan je bijstaan in het bepalen van de stijl van je huis, samen je keuken of badkamer ontwerpen, een lichtplan opstellen, kleuren uitkiezen, kastenwanden uitdenken enz. Door de begeleiding van Ellen ga je niet onbezonnen te werk, maak je doordachte keuzes en krijg je de nodige ondersteuning. 

Prijs

Betaalwijze

Een traject inrichten van 6 tot 12 maanden heeft een vaste prijs van €3.200. Hierbij komt nog een verplaatsingskost*, deze kan je vooraf vrijblijvend navragen. Je kan tijdens het traject afwijken van de basisvoorwaarden, maar dit kan gevolgen hebben voor de prijs. Afwijkingen van de oorspronkelijke offerte zullen dan ook steeds meteen worden afgerekend.


Vragen over deze formule of boeken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan via het contactformulier. Pas na betaling van een voorschot gaat het traject van start. In de prijs zitten 2 bezoeken ter plaatse inbegrepen en 4 bezoeken bij Ellen. Deze bezoeken zijn in overleg in te plannen, zowel op werkdagen als in het weekend. Ook wekelijkse overlegmomenten via e-mail zitten inbegrepen in de prijs en dit alles voor een periode van maximaal 12 maanden.


*Ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.

Misschien heb je interesse in...