Traject tuinaanleg

Hoe werkt het?

Traject tuinaanleg bij Ellen en bij jou

Wel de wil, tijd en energie om zelf je tuin aan te leggen, maar niet de kennis? Dan kan een traject tuinaanleg de oplossing zijn. Het type ondersteuning dat je krijgt is afgestemd op jouw persoonlijke noden en wordt verspreid over een langere periode van een half jaar tot een jaar. Binnen de looptijd zit je meerdere keren samen met styliste Ellen om je project te evalueren en ook tussentijds kan je met dringende vragen bij haar terecht. Zo ontwerp je zelf je droomtuin, legt hem aan én bespaart.


Een trajectbegeleiding gaat veel verder dan enkel mondeling advies zoals een huisbezoek of adviessessie. In een (vrijblijvend) intakegesprek ontvangt Ellen je thuis om je plannen en wensen te bespreken. Samen bekijken jullie de haalbaarheid hiervan. Wanneer je beslist het traject aan te gaan met Ellen voor 6 tot 12 maanden, zie je elkaar vanaf de startdatum 6 keer: 2 keer bij jou en 4 keer bij Ellen. In samenspraak kan hiervan afgeweken worden om aan de actuele noden van het traject te voldoen. Tussen de fysieke afspraken door mag je ook wekelijks je dringende vragen of opmerkingen bundelen in een e-mail.


Een traject tuinaanleg is een ideale oplossing voor wie zelf de handen uit de mouwen kan en wil steken, maar toch graag enige ondersteuning hierbij heeft en een duidelijk plan van aanpak. Let wel, Ellen is styliste en kan je niet bijstaan in bouwtechnische vragen, bouwvergunningen, officiële bouwplannen e.d. Zij kan je wel bijstaan in het bepalen van de stijl van je tuin, samen met jou een grondplan op papier zetten, planten uitkiezen, praktische tips geven over de aanleg enz. Door zelf het proces in handen te nemen, kan je heel wat besparen op je tuinproject. Door de begeleiding van Ellen ga je niet onbezonnen te werk, maak je doordachte keuzes en krijg je de nodige ondersteuning. Naast styliste te zijn, heeft Ellen ook heel wat persoonlijke ervaring met verbouwen en tuinen aanleggen, gezien ze aan project nummer drie toe is! 

Prijs

Betaalwijze

Een traject tuinaanleg van 6 tot 12 maanden heeft een vaste prijs van €3.200. Hierbij komt nog een verplaatsingskost*, deze kan je vooraf vrijblijvend navragen. Je kan tijdens het traject afwijken van de basisvoorwaarden, maar dit kan gevolgen hebben voor de prijs. Afwijkingen van de oorspronkelijke offerte zullen dan ook steeds meteen worden afgerekend.


Vragen over deze formule of boeken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan via het contactformulier. Pas na betaling van een voorschot gaat het traject van start. In de prijs zitten 2 bezoeken ter plaatse inbegrepen en 4 bezoeken bij Ellen. Deze bezoeken zijn in overleg in te plannen, zowel op werkdagen als in het weekend. Ook wekelijkse overlegmomenten via e-mail zitten inbegrepen in de prijs en dit alles voor een periode van maximaal 12 maanden.


*Ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem en buurgemeenten Aarschot, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest en Herselt. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.

Misschien heb je interesse in...