Huisbezoek deluxe

Huisbezoek deluxe

De styliste komt gedurende een hele dag bij jou thuis langs om je interieur te bespreken. Aan het eind van de dag ontvang je een moodboard met de globale stijl. Na het bezoek krijg je een shoppinglijst toegestuurd.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende max. 7 uren (incl. lunchpauze) geeft de styliste mondeling advies voor de inrichting van je huis. Bovenop het moodboard van het basic+ pakket, ontvang je ook nog een digitale shoppinglijst na afloop van het bezoek. In deze lijst zijn de meest essentiële aankopen van de besproken ruimtes opgenomen, uiteraard in de stijl van het moodboard. De lijst omvat een foto met omschrijving en mogelijke aankoopplaats per item.

 

Voor wie?

Iedereen die advies wilt voor de (her)inrichting van zijn huis met een visuele geheugensteun, het moodboard, en een concrete lijst met mogelijke aankopen. Dit bespaart je heel wat tijd en mogelijke miskopen. Dit kan zowel voor nieuwbouw -als renovatieprojecten en opfrissen van je woning. Het aantal kamers dat besproken kan worden is afhankelijk van de grootte en je vragen. Een huisbezoek kan reeds vanaf de ruwbouwfase en zelfs vanaf je bouwplan!


Wat kan je bespreken?

- indeling van de ruimtes

- verf en behang

- stijlbepaling

- vloer

- raambekleding

- meubels

- decoratie

- planten

- budget

- mogelijke winkels

- enz.

 

Prijs?

490 euro*


Wil je een huisbezoek deluxe inplannen? Neem contact op via het formulier. Bij het boeken van één van de formules ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


*zie algemene voorwaarden

copyright Groenho