Huisbezoek

Huisbezoek

De naam zegt het al: de styliste komt bij jou thuis langs om je interieur te bespreken.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende 2 à 3 uren geeft de styliste mondeling advies voor de inrichting van je huis. Je start met een rondleiding. Geen paniek, laat die rommel en dat speelgoed maar liggen! De styliste heeft een realistisch beeld nodig van jullie noden. Tijdens de rondleiding komen er heel wat vragen en adviezen naar boven. Voel je vrij om de tips te noteren. Na de bezichtiging ga je alles stap voor stap overlopen. Om de ideeën concreter te maken, brengt de styliste hulpmiddelen mee, zoals vloerstalen, kleurenwaaier met meer dan 2000 kleuren, tablet, magazines, enz.

 

Voor wie?

Iedereen die advies wilt voor de (her)inrichting van zijn huis. Dit kan zowel voor nieuwbouw -als renovatieprojecten en opfrissen van een ruimte. Het is niet mogelijk in deze tijdspanne een heel huis te bespreken. Kies dus voor één of enkele samenhorende ruimtes. Bvb. de woonkamer met speelhoek, keuken met eetkamer, de ouder -en kinderslaapkamers. Een huisbezoek kan reeds vanaf de ruwbouwfase en zelfs vanaf je bouwplan!


Wat kan je bespreken?

- indeling van de ruimte

- verf en behang

- stijlbepaling

- vloer

- raambekleding

- meubels

- decoratie

- planten

- budget

- mogelijke winkels

- enz.

 

Prijs?

110 euro*


Wil je een huisbezoek inplannen? Neem contact op via het formulier. Bij het boeken van één van de formules ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


*zie algemene voorwaarden

copyright Groenho