Totaalstyling

Totaalstyling

Een complete voor en na, waarbij de styliste de inrichting op zich neemt.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een totaalstyling start steeds met een huisbezoek. Dit om de ruimte(s), stijl en noden van de bewoners te leren kennen. Daarna maakt de styliste een vrijblijvende offerte op. In de volgende stap maakt zij een moodboard per ruimte. Dit kan indien nodig nog verder visueel ondersteund worden door een grondplan, een 3D-schets, enz. Na goedkeuring en budgetbepaling maakt de styliste een shoppinglijst op die je zelf gaat aankopen, of je vertrouwt de styliste je budget toe en laat haar de aankopen zelf uitvoeren. Tot slot legt de styliste de finishing touch aan de inrichting door de aangekochte items te plaatsen. De echte "styling"! 

 

Voor wie?

Iedereen die een complete voor en na wilt van één of meerdere kamers. Het echte wow-effect van een tot in de puntjes gestylede kamer! Ideaal voor wie weinig tijd heeft, niet graag shopt of zelf geen goed styling-oog heeft.


Wat kan je (niet) verwachten?

- gesprek(ken) ter plaatse

- moodboard per ruimte

- shoppinglijst per ruimte

- extra grondplannen of 3D-schetsen indien gewenst

- aankopen zelf uitvoeren of door de styliste

- schilder -en kluswerken voer je zelf uit of laat je door een externe firma uitvoeren 

- zware meubels, verlichting, wandbevestigingen, enz. dienen door de klant of externe firma geplaatst te worden volgens de instructies van de styliste

- de styliste legt de laatste hand aan het interieur, de "styling"

 

Prijs?

Alles start met een huisbezoek van 110 euro*. Daarna wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt. De prijs van het huisbezoek wordt dan in rekening gebracht. De totaalprijs is afhankelijk van de oppervlakte, aantal ruimtes en overeengekomen voorwaarden. De nodige aankopen voor de inrichting zijn nooit in de prijs inbegrepen.


Wil je een huisbezoek met offerte voor totaalstyling inplannen? Neem contact op via het formulier. Bij het boeken van één van de formules ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


*zie algemene voorwaarden

copyright Groenho