Tuinpakket

Tuinpakket

Alles start met een gesprek. Tijdens deze kennismaking wordt op zoek gegaan naar je wensen, noden en stijl voor de gehele tuin. Dit gebeurt aan de hand van vragen, een open gesprek, je bouwplan, het bekijken van stalen en voorbeeldfoto’s.

 

Na afloop van dit gesprek gaat de styliste aan de slag met de verzamelde informatie. Enige tijd later ontvang je via mail 2 voorontwerpen (grondplannen) van de tuin. Per mail stuur je binnen de week je feedback hierover. Op basis daarvan ontwerpt de styliste een definitief plan dat eco-vriendelijk wordt ingevuld. Vervolgens ontvang je per post een pakket, waarmee je zelf aan de slag kan. Dit pakket omvat:

 

  • een handgetekend grondplan uitgewerkt in kleur op A3 formaat
  • een handgetekend aanplantingsplan met kleurlegende
  • een plantenlijst gebaseerd op het aanplantingsplan
  • een schriftelijke neerslag met tips inzake werkwijze, materialen, styling, enz.
  • stalen (bvb. gronddoek) indien van toepassing
  • een basic grondanalyse

 

Dit tuinpakket is ideaal voor iedereen die zeer gericht advies op maat wilt, met een maximum aan begeleiding en ondersteuning, maar toch de uitvoering op zich wilt nemen.

 

Een tuinpakket kan zowel bij een nieuwbouw, renovatieproject alsook een opfrissing van de tuin of een deel ervan. Reeds in de ruwbouwfase kan dit pakket opgestart worden. Voordeel is dat dan heel wat praktische zaken en esthetische beslissingen nog aangepast kunnen worden, bijvoorbeeld niveauverschillen, lichtpunten, terrasvloer, enz.

 

Een tuinpakket kost je €645, exclusief verplaatsing (vraag deze na via het contactformulier). Deze prijs is voor percelen tot maximaal 20 are. Indien je geen bouwplan hebt, vraag je je perceelplan op bij de gemeente en teken je zelf de vaste elementen (putten, tuinhuis, aanbouw, enz.) hierop. Het plan van de styliste wordt gebaseerd op het door de klant bezorgde bouwplan of perceelplan. Zij voert zelf geen opmetingen uit. Een dwarsdoorsnede van de tuin (niveauverschillen) wordt niet weergegeven op het grondplan dat de styliste tekent. Dit is geen architectenplan.

Deze klanten kunnen alvast aan de slag met hun plannen

Publicatie25
Definitief plan
plan 1
78279413_407546746794367_9137796883656212480_n
Tuinplan
plan 3
Aanplantingsplan
77143161_2715135882047015_7764300199622606848_n

Alles op deze website is eigendom van groenhoef.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren