Over Groenhoef

GROENHOEF


  • open en persoonlijke aanpak
  • formules voor elk budget
  • standaardformules of op maat
  • vaste prijs vanaf de start
  • creatief en out of the box –denken
  • onafhankelijk advies, niet merkgebonden
  • groene vibe: ecotuin, reuse en upcycle
  • particulieren en bedrijven

STYLISTE ELLEN


"Ik benader interieur en exterieur op dezelfde wijze. Beiden moeten aan twee basisvoorwaarden voldoen: functionaliteit en stijl.


Ik ga een stap verder dan de basis ontwerpregels en ga op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Zowel praktisch als esthetisch. Een persoonlijke aanpak die vraagt om wederzijds vertrouwen en open communicatie.


Modern, klassiek of iets ertussenin, ik breng je stijl naar het heden en zet een idee om naar iets bruikbaar voor jouw huis, tuin en gezin of je bedrijfspand."

ELLEN

STYLISTE

Ellen studeerde in het secundair reeds architecturale vorming. Na 13 jaar lang een zijspoor te volgen naar het onderwijs, keerde ze toch terug naar haar grote liefde: ontwerpen.

In de tussentijd behaalde ze ook een diploma in de journalistiek, wat goed van pas komt bij de vele interieur -en tuinartikels die ze schrijft.

Ze blijft zichzelf bijscholen door verschillende cursussen te volgen en beurzen te bezoeken om nieuwe trends en materialen te ontdekken.

Daarnaast is Ellen ook mama van 2 jonge kinderen, waardoor ze beseft dat interieur en tuin ook functioneel moeten zijn en niet enkel mooi. Hierdoor heeft ze een goede voeling met haar klanten.

Dit zeggen klanten

Een super fijn huisbezoek gehad van Ellen, waarbij we heel wat tips hebben gekregen over de indeling en inkleding van onze nieuwe woning. Ze was heel goed voorbereid en had allerlei materiaal mee om alles goed te kunnen visualiseren. Ellen komt ook met leuke nieuwe ideeën en oplossingen. Dankzij haar hebben we een veel beter idee hoe we eenheid en warmte brengen in het huis.


Kelly De Haes

Super toffe leuke persoon. Frisse en goede ideeën, projecten op jouw maat, je kan bv. ook maar een deel van het huis laten doen, kent veel van planten, geeft ook DIY lessen . Iemand dat niet alleen maar naar het ontwerp kijkt ongeacht de prijs (op maat gemaakte kasten ,dure decoratie,... ), maar juist aan jouw budget en hoe je dat goedkoop maar degelijk kan doen . Christopher Daubercy

Ellen, het was zo een heerlijke en leerrijke dag! Gewoon terug een visie hebben over hoe we ons huis kunnen inrichten, dat geeft me al direct meer een thuisgevoel. De hubby is intussen ook op de hoogte en vindt 't allemaal prima! We hebben er echt zin in om nu de handen uit de mouwen te steken 🙂 Supertevreden klanten hier, dikke dikke merci!!

Sanne Drees

Wat een aanrader is Ellen! Oorspronkelijk boekten we haar voor een tuinbezoek maar voordat dit kon plaatsvinden hadden we al door dat we ook voor ons interieur wat tips konden gebruiken. En of we die kregen! De tuin staat als eerste op onze planning maar stiekem kunnen we het niet laten om ook binnen al enkele ideeën te realiseren. Dankjewel voor alle tips!
Birgit Dreesen

Volg je al op sociale media?


Door te volgen blijf je vanzelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Je blijft op de hoogte van de laatste acties, wedstrijden, wachttijden, enz.


Ontdek foto's van het huis en de tuin van de styliste.


Daarnaast krijg je een blik in het leven van styliste Ellen met foto's over lifestyle, kids, kunst en eco.


Neem een kijkje in het huis en de tuin van de styliste of kijk hoe klanten haar advies hebben opgevolgd in hun huis en tuin.

Instagram -feed