Tuinbezoek basic+

Tuinbezoek basic+

De styliste komt gedurende een halve dag bij jou thuis langs om je tuin te bespreken. Aan het eind ontvang je een persoonlijke plantenlijst.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende max. 4 uren geeft de styliste mondeling advies voor de inrichting en aanleg van je tuin. Net als bij het gewone tuinbezoek start je met een rondleiding doorheen de tuin. De mogelijkheden worden mondeling toegelicht. Aan het einde van de bespreking maakt de stylsite een plantenlijst op. Met deze plantenlijst kan je zelf gericht je aankopen gaan doen en kies je de juiste planten voor jouw tuin.

 

Voor wie?

Iedereen die advies wilt voor de (her)aanleg van zijn tuin met een persoonlijke plantenlijst ter ondersteuning. Ideaal voor wie zelf aan de slag wil in de tuin of wie werken en kosten liever spreidt. Dit kan zowel voor aanleg bij nieuwbouw -als renovatieprojecten en opfrissen van je tuin. Een tuinbezoek basic+ kan reeds vanaf je bouwplan!


Wat kan je bespreken?

- indeling van de tuin

- stijlbepaling

- planten, bomen, hagen

- terras en bestrating

- ruimte voor dieren

- ruimte voor kinderen

- budget

- mogelijke winkels/aannemers

- enz.

 

Prijs?

210 euro*


Wil je een tuinbezoek basic+ inplannen? Neem contact op via het formulier. Bij het boeken van één van de formules ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


*zie algemene voorwaarden

copyright Groenho