Tuinbezoek deluxe

Tuinbezoek deluxe

De styliste komt gedurende een hele dag bij jou thuis langs om je tuin te bespreken. Aan het eind van de dag ontvang je niet alleen een persoonlijke plantenlijst, maar wordt de tuinindeling visueel gemaakt!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende max. 7 uren (incl. lunchpauze) geeft de styliste mondeling advies voor de inrichting en aanleg van je tuin. Bovenop de plantenlijst van het basic+ pakket, wordt ook de totale indeling van de tuin visueel gemaakt! Via een schets op papier, maar ook door middel van linten in de tuin! Zo zie je meteen waar alles zal komen, hoe groot borders en terrassen zullen zijn, enz. Kortom, je ziet de indeling al voor je.

 

Voor wie?

Iedereen die advies wilt voor de (her)aanleg van zijn tuin met een concrete lijst met alle beplanting. Dit bespaart je heel wat tijd en mogelijke miskopen. Ideaal voor wie moeite heeft met het lezen van plannen en visualiseren ervan, voor wie kosten wil spreiden of zelf aan de slag wil. Dit kan zowel voor nieuwbouw -als renovatieprojecten en opfrissen van je tuin. Een tuinbezoek deluxe kan pas na voltooien van je bouw.


Wat kan je bespreken?

- indeling van de tuin

- stijlbepaling

- planten, bomen, hagen

- terras en bestrating

- ruimte voor dieren

- ruimte voor kinderen

- budget

- mogelijke winkels/aannemers

- enz.

 

Prijs?

490 euro*


Wil je een tuinbezoek deluxe inplannen? Neem contact op via het formulier. Bij het boeken van één van de formules ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


*zie algemene voorwaarden

copyright Groenho