Huisbezoek design

Hoe werkt het?

Een huisbezoek design bij jou thuis

In een huisbezoek design komt styliste Ellen bij jou langs - eender waar in Vlaanderen - om je advies te geven over je interieur met ikea-hack kastenwand. Dit bezoek duurt maximaal 3 uur en omvat mondeling advies én schets(en) met afmetingen. Het staat je vrij om zelf extra notities te maken tijdens dit gesprek of foto's van de getoonde stalen en voorbeelden.


Een huisbezoek design omvat alles wat je ook in het gewone huisbezoek krijgt. Het half uur extra in de design versie laat toe dat er ook schetsen gemaakt worden en opmetingen uitgevoerd. Zo kan Ellen je concreet op weg zetten met je ikea-hack kastenwand of een ontwerp voor maatwerk.


Tijdens het bezoek toon je Ellen de ruimte(s) die je wil aanpakken. Een complete bespreking van bvb. een woonkamer neemt meestal de hele tijd in beslag. Welke ruimte je bespreekt, kies je zelf. Dit kunnen er meerdere zijn, zolang het binnen de tijd valt. Een complete bespreking is zeer uitgebreid en gaat van de indeling tot stijlbepaling, van kleurenschema tot materialen, tot concrete aankooptips. Na het bezoek kan je zelf aan de slag!


Prijs

Betaalwijze

Een huisbezoek design heeft een vaste prijs van €300. Hierbij komt nog een verplaatsingskost*, deze kan je vooraf vrijblijvend navragen.


Huisbezoeken kunnen uitsluitend doorgaan op werkdagen en starten tussen 9u en 13u. Het precieze startuur is afhankelijk van je voorkeur en de verplaatsingstijd.


Vragen over deze formule of boeken van een afspraak kan via het contactformulier. Je krijgt dan een vrijblijvende offerte toegestuurd met een voorschotfactuur van €85. Pas na ontvangst van deze betaling wordt je afspraak vastgelegd. Het resterend bedrag betaal je tijdens de afspraak via bank app of gepast cash.


*Ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.

Misschien heb je interesse in...