Huisbezoek

Hoe werkt het?

Een huisbezoek bij jou thuis

In een huisbezoek komt styliste Ellen bij jou langs - eender waar in Vlaanderen - om je advies te geven over je interieur of tuin. Dit bezoek duurt maximaal 2,5 uur en omvat mondeling advies. Het staat je vrij om zelf notities te maken tijdens dit gesprek of foto's van de getoonde stalen en voorbeelden.


Je hoeft dit bezoek niet voor te bereiden. Poetsen of opruimen is overbodig, want het is belangrijk om de dagdagelijkse sfeer te kunnen opsnuiven. Zo ziet Ellen meteen waar probleempunten zich bevinden. Een moodboard maken voor de afspraak mag, maar hoeft zeker niet. Voor jezelf een checklist opmaken voor het gesprek kan als je zeer gerichte vragen hebt, maar ook dit is optioneel. Je kan ook Ellen de 2,5 uur laten invullen met haar advies. Door haar ervaring ziet zij zeer snel de mogelijkheden van een ruimte, binnen of buiten.


Tijdens het bezoek toon je Ellen de ruimte(s) die je wil aanpakken. Een complete bespreking van bvb. een woonkamer neemt meestal de hele tijd in beslag, net als de tuin. Welke ruimte je bespreekt, kies je zelf. Dit kunnen er meerdere zijn, zolang het binnen de tijd valt. Een complete bespreking is zeer uitgebreid en gaat van de indeling tot stijlbepaling, van kleurenschema tot materialen, tot concrete aankooptips. Na het bezoek kan je meteen aan de slag!


Prijs

Betaalwijze

Een huisbezoek heeft een vaste prijs van €260. Hierbij komt nog een verplaatsingskost*, deze kan je vooraf vrijblijvend navragen.


Huisbezoeken kunnen uitsluitend doorgaan op werkdagen en starten tussen 9u en 13u. Het precieze startuur is afhankelijk van je voorkeur en de verplaatsingstijd.


Vragen over deze formule of boeken van een afspraak kan via het contactformulier. Je krijgt dan een vrijblijvende offerte toegestuurd met een voorschotfactuur van €85. Pas na ontvangst van deze betaling wordt je afspraak vastgelegd. Het resterend bedrag betaal je tijdens de afspraak via bank app of gepast cash.


*Ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.

Misschien heb je interesse in...