Huisbezoek

De all time favourite...

Huisbezoek

Mondeling advies voor woningen of tuinen

WAZ DATTE?

In een huisbezoek kom ik, styliste Ellen, bij je langs gedurende 2 uren. In die tijd bespreken we mondeling één of meerdere ruimtes in je huis of tuin. Je mag zelf notities maken van wat ik vertel en foto's van de stalen en voorbeelden die ik toon. Daarna ga je zelf aan de slag met de info!


Om je een idee te geven: 2 uur tijd is meestal net voldoende om een leefruimte met salon, eetkamer en speelhoekje te bespreken. Die bespreking gaat heel ver: de indeling van de ruimte, kleuren op de muren, vloerkeuze, raambekleding, concrete voorbeelden van meubels en waar te koop, kamerplanten en potten, tapijt, kleurenschema voor decoratie en waar te vinden, enz.


Nog een ideetje: 2 uur tijd is doorgaans nodig om de tuin volledig te bespreken. Dat gaat van de indeling van de tuin, tot keuzes zoals planten en bestrating, maar ook hoe je praktisch tewerk gaat bij de eigenlijke aanleg van de tuin en het onderhoud ervan.


Je hoeft zelf niks voor te bereiden voor een huisbezoek! Het enige wat we nodig hebben, is een propere, lichte plek met een tafel en twee stoelen ;-) 

Nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal kan...

Is da wel iet voor mij?

't Zal wel zijn, want er kan echt van-al-les besproken worden! Bovendien verwijs ik je niet door naar peperdure winkels met 3 nullen op de prijskaartjes. 

Ik ben verre van een designer-snob. Verwacht je niet aan een stijf gesprek met "u" en "mevrouw". Ik zeg je eerlijk mijn gedacht over je interieur of tuin. Daar moet je wel tegenkunnen ;-) 


Een huisbezoek is ideaal voor:

  • echtscheidingen veroorzaakt door partners met verschillende smaken te voorkomen (95% succes gegarandeerd)
  • ouders die nooit teveel speelgoed gingen kopen, maar het toch deden
  • wie mijn hulp niet inschakelde tijdens het huwelijk, gescheiden is door het mismatch interieur en nu opnieuw moet beginnen met weinig budget
  • wie kleurenblind is of totaal niet ziet wat bij elkaar past
  • wie niet verder geraakt dan een vlak gazon en klinkers
  • een tweede, onafhankeijke opinie over het architectenplan of het advies van de aannemer
  • een kleuradvies en verftips voor het hele huis
  • budgettips in tuinaanleg, aankopen voor binnen en buiten, DIY-tips
  • nog zoveel meer...

Let's talk money...

Een huisbezoek van 2 uur bij jouw thuis kost je €200. Dat is inclusief btw, maar zonder verplaatsingskost. Hiervoor reken ik ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem en buurgemeenten Aarschot, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest, Tessenderlo, Laakdal en Herselt. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.


Je betaalt €60 voorschot via overschrijving bij boeking van je afspraak en de rest betaal je via bank app of gepast cash tijdens de afspraak. Wie z'n afspraak volledig annuleert of minder dan 48h voordien verzet, verliest dit voorschot.


Indien tijdens je afspraak de voorziene tijd te kort blijkt, of je hebt de smaak te pakken en wil extra ruimtes bespreken, dan kan je extra tijd nemen aan €40 per begonnen half uur. Dit hoef je niet op voorhand te beslissen!


Friends get benefits... Als je iemand uit je buurt kan overtuigen op dezelfde dag een huisbezoek (plus+) te laten doorgaan, mogen jullie de verplaatsingskosten splitten! Je bespreekt het eerst met je vriend, spreekt af wie voormiddag en wie namiddag aan de beurt komt en welke dagen jullie passen. Pas daarna neem je met mij contact op en check je de kost.