Huisbezoek

Hoe werkt het?

Een huisbezoek bij jou thuis

In een huisbezoek komt styliste Ellen bij jou langs - eender waar in Vlaanderen - om je persoonlijk en gericht advies te geven over je interieur of tuin. Dit bezoek duurt maximaal 2,5 uur en is zeer uitgebreid. Afhankelijk van de situatie is het mogelijk dat Ellen een vlugge schets maakt of bijkomende infofiches meegeeft, maar een huisbezoek is doorgaans een mondeling advies. Het staat je vrij om zelf notities te maken tijdens dit gesprek of foto's van de getoonde stalen en voorbeelden.


Je hoeft dit bezoek niet voor te bereiden. Poetsen of opruimen is overbodig, want het is belangrijk om de dagdagelijkse sfeer te kunnen opsnuiven. Zo ziet Ellen meteen waar probleempunten zich bevinden. Een moodboard maken voor de afspraak mag, maar hoeft zeker niet. Als je al precies weet wat je stijl is, kan dit een handig hulpmiddel zijn. Heb je nog geen idee wat je stijl is of botst die met je partner, dan zoek je samen met Ellen je stijl! Voor jezelf een checklist opmaken voor het gesprek kan als je zeer gerichte vragen hebt. Maar zelfs dat hoeft niet. Je kan ook Ellen de 2,5 uur laten invullen met haar advies. Door haar ervaring ziet zij zeer snel de mogelijkheden van een ruimte - binnen of buiten - waardoor zij vooraf geen info hieromtrent nodig heeft.


Tijdens het bezoek toon je Ellen de ruimte(s) die je wil aanpakken. Een complete bespreking van een woonkamer neemt meestal de hele tijd in beslag, net als de tuin. Welke ruimte je bespreekt, kies je zelf. Dit kunnen er meerdere zijn, zolang het binnen de voorziene tijd valt. Een complete bespreking is zeer uitgebreid en gaat van de indeling tot stijlbepaling, van kleurenschema tot materialen, tot concrete aankooptips met prijs, benaming en winkel. Na het huisbezoek kan je meteen zelf aan de slag gaan met de verkregen info of je kan alles nog even laten bezinken. Je bent immers tot niets verplicht, gezien Ellen onafhankelijk werkt!


Prijs

Betaalwijze

Een huisbezoek heeft een vaste prijs van €240. Hierbij komt nog een verplaatsingskost*, deze kan je vooraf vrijblijvend navragen. Je kan tijdens het bezoek beslissen een half uur extra te nemen aan €40.


Vragen over deze formule of boeken van een afspraak kan via het contactformulier. Je krijgt dan een vrijblijvende offerte toegestuurd met een voorschotfactuur van €70. Pas na ontvangst van deze betaling wordt je afspraak vastgelegd. Het resterend bedrag betaal je tijdens de afspraak via bank app of gepast cash.


Huisbezoeken kunnen uitsluitend doorgaan op werkdagen. Je hebt de keuze tussen een voormiddagafspraak (starten tussen 9u en 11u) of een namiddagafspraak (starten tussen 12u en 13u). Het precieze startuur is afhankelijk van je woonplaats.


*Ongeveer €0.50 per kilometer heen en terug voor gemeenten buiten Scherpenheuvel-Zichem en buurgemeenten Aarschot, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest en Herselt. Vraag de exacte kost vrijblijvend na via het contactformulier.

Misschien heb je interesse in...