Adviessessie

Hoe werkt het?

Een adviessessie in Scherpenheuvel

In een adviessessie bezoek jij Ellen in Scherpenheuvel. Je boekt voor één of twee uur. Om de adviessessie vlot te laten verlopen, breng je een plan of schets met afmetingen mee op papier en beeldmateriaal op gsm of laptop. Dit kan gaan over een ruimte in huis, je tuin of zelfs je nog uit te voeren bouwplan! Het staat je vrij om zelf notities te maken tijdens dit gesprek of foto's van de getoonde stalen en voorbeelden.


Welke ruimte je bespreekt, kies je zelf. Dit kunnen er meerdere zijn, afhankelijk van hoe uitgebreid je ze wil bespreken en de duurtijd die je boekt. Een complete bespreking van een woonkamer neemt zeker 2 uur in beslag, net als de tuin. Een complete bespreking gaat van indeling tot stijlbepaling, van kleurenschema tot materialen, tot concrete aankooptips met prijs en winkel. Het is echter ook mogelijk om enkel kleuradvies te vragen voor verschillende kamers, plantenkeuze te bespreken enz. Zulke vragen nemen natuurlijk minder tijd in beslag dan een complete bespreking van a tot z. Na een sessie kan je meteen zelf aan de slag met de info.


Ook wie nog moet beginnen (ver)bouwen kan bij Ellen terecht! Als styliste belicht zij andere punten dan je architect. Een tweede opinie over je bouwplan is geen overbodige luxe, gezien de omvang van zo'n project. Behalve het bespreken van je bouwplan, kan Ellen ook tips geven over de belangrijke keuzes waar je voor staat, zoals vloeren, ramen en deuren, bestrating buiten... De technische kant is voor je architect, maar de leefbaarheid en stijl, dat is iets voor Ellen!


Prijs

Betaalwijze

Een adviessessie kost €95 voor één uur of €180 voor twee uren. Tijdens de afspraak verlengen van één uur naar twee, is niet altijd mogelijk.


Adviessessies in Scherpenheuvel (20 min van Leuven) gaan door op zaterdag tussen 9u en 13u.


Vragen over deze formule of boeken van een afspraak kan via het contactformulier. Je betaalt een voorschot van €25, Pas na ontvangst van deze betaling wordt je afspraak vastgelegd. Het resterend bedrag betaal je tijdens de afspraak via bank app of gepast cash.

Misschien heb je interesse in...